Bijeenkomst Samen verduurzamen in Oudkarspel

Duurzaamheid
Het vrijwillige buurtteam duurzaam Oudkarspel bestaat nu uit 5 inwoners uit Oudkarspel
Het vrijwillige buurtteam duurzaam Oudkarspel bestaat nu uit 5 inwoners uit Oudkarspel (Foto: website buurkracht)

OUDKARSPEL - Huiseigenaren in Oudkarspel die interesse hebben om binnenkort hun huis te isoleren met HR++ glas, zonnepanelen aan te schaffen, of meer willen weten over warmtepompen zijn op 25 april vanaf 19.00 uur van harte welkom in Het behouden Huis, Dorpsstraat 850, Oudkarspel. Een aantal buren is aan de slag gegaan met een burenaanbod voor HR++ glas en zonnepanelen en vertelt hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Oudkarspel. Een groep enthousiaste bewoners heeft daarom, met begeleiding van Buurkracht, de krachten gebundeld en wil voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor HR++ glas en zonnepanelen. Want door dit samen te doen, is het voordeliger en makkelijker om te verduurzamen. Het buurtteam heeft verschillende offertes van leveranciers uit de buurt vergeleken op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod. Vanwege de vraag naar informatie over warmtepompen hebben zij Het Duurzaam Bouwloket uitgenodigd om hierover informatie te geven.

Aanmelden

Bewoners die naar de bijeenkomst willen komen en interesse hebben in deze mogelijkheden om hun woning te verduurzamen kunnen zich aanmelden via de website van het buurtteam: oudkarspel.buurkracht-online.nl.