Sporthallen Heerhugowaard Sport NV voldoen aan landelijke eisen

Nieuws
De certificaten worden door leden van de VSG, de heren Bultman en Verbaan, uitgereikt aan de directeur Heerhugowaard Sport NV Adri van Excel en de beheerder sportaccommodaties Danny de Boer. (Foto: aangeleverd)
De certificaten worden door leden van de VSG, de heren Bultman en Verbaan, uitgereikt aan de directeur Heerhugowaard Sport NV Adri van Excel en de beheerder sportaccommodaties Danny de Boer. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard Sport NV stelt hoge eisen aan haar accommodaties. Het zwembad wordt gescreend aan de hand van de eisen gesteld aan het certificaat Veilig & Schoon. Voor de sporthallen is er in 2013 door de Vereniging Sport en Gemeente een ijksysteem ontwikkeld. Inspecteurs hebben in het najaar de sporthallen Waardergolf, Deimos, De Draai en Zuid beoordeeld om te bezien of er wordt voldaan aan de gestelde eisen in 't kader van veiligheid, milieu en duurzaamheid. Het resultaat van de inspectie was positief. Alle vier de sporthallen zijn goedgekeurd en ontvangen het Certificaat Sporthallen.