Knappe overwinning Alphega Apotheken Alkmaar

Knappe overwinning Alphega Apotheken Alkmaar rodi.nl

HEERHUGOWAARD - Na de 4-3 nederlaag van KBL Schoonmaakcentrum tegen Alphega Apotheken Alkmaar is het voorlopig afgehaakt voor de eerste plekken achter de koploper in de Deza Kozijnen-cup, Energy Trust. E-TEC Power sleepte eenvoudig de overwinning binnen tegen SDV Installatietechniek: 5-2.
TOP boekte voor het eerst in lange tijd weer eens een overwinning: slachtoffer was 4FUN dat met 3-1 onderuit ging. De mannen van FC 072 waren goed op dreef tegen Snijder Sfeerverwarming; ondanks dat ze eerst op achterstand kwamen stond aan het einde van de wedstrijd een eindstand van 10-2 op het bord. DNR-Energy wacht ook na de achtste speelronde nog op de eerste punten van het seizoen. Nu verloor het onnodig tegen L'Arcade, dat zeer zorgvuldig met de mogelijkheden omging: 5-3. De wedstrijd van Energy Trust tegen Bouwbedrijf Bert Groot werd reglementair omgezet in een 5-0 overwinning voor de koploper, omdat Bouwbedrijf Bert Groot geen team op de been kon brengen.

Offday Tips Thailand

De koploper in de 123Borstels.nl-Cup dendert maar door. Ook deze speelronde stond er geen maat op Autobedrijf John Visser. Het vernederde Horizon Transport & Koeriersdiensten op alle fronten: 14-4. Het was een totale offday voor Tips Thailand, dat er met 7-1 af ging tegen Zonneveld Elektro. Smaak Enzo deed zichzelf in de wedstrijd tegen Van Dijk Borstelwerken.nl tekort met de puntendeling: 3-3. Het lukt Renses Automobielbedrijven dit seizoen maar niet om een overwinning te boeken. Deze keer was het kansloos tegen Jan Sprenkeling Square: 5-1. Used Products Heerhugowaard sleepte voor de derde keer dit seizoen pas in de laatste minuten de overwinning binnen; nu was het Giovanni Siem-A-Joe die in de veertigste minuut de 3-2 binnenschoot tegen De Heertjes 4/Sunrise zonwering bv. Jos Kamp Assurantien boekte een prima overwinning op Damclub SNA 2-1 en behoudt daarmee de tweede plaats op de ranglijst.