Derde editie Mini-Me Markt

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Kim en Denise organiseren zondag 21 april de derde editie van de Mini-Me Markt in Dorpshuis de Geist waar tweedehands kinderkleding en speelgoed zal worden verkocht. 

Alles wordt duurder, dat is voor iedereen inmiddels voelbaar. Op de Mini-Me Markt worden vraag en aanbod samen gebracht. Op deze manier komen kleding, speelgoed en boeken terecht bij kinderen die er nog wél iets aan hebben. Duurzaamheid staat gelukkig bij steeds meer mensen, hoog in het vaandel. (Ver)koop kinderkleding die niet meer gedragen wordt en geef het een tweede leven. Goed voor het milieu en het levert ook nog een leuk zakcentje op, een win-win situatie dus.

De derde editie van de Mini-Me Markt vindt plaats in Dorpshuis de Geist, gelegen aan de Vinkenlaan te Sint Pancras, van 10.00 tot 13.00 uur. Naast het tweedehands aanbod zijn er ook enkele lokale ondernemers te vinden met hun (in de meeste gevallen) handgemaakte items.

Het Vergeten Kind

De entree bedraagt 2 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis). Een deel van de entree opbrengst zal worden gedoneerd aan Het Vergeten Kind. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn bijvoorbeeld verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst. Deze trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt hen onzeker, bang en boos. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.

Dansen & schminken

Neem de kinderen gezellig mee, zij kunnen kosteloos geschminkt worden en dans clinics volgen bij dansdocente Marise, van Fit Dance Joy. (onder voorbehoud van het weer).

Verse appeltaart

Wist je dat er in Dorpshuis de Geist een ‘speciale’ bakkerij gevestigd is? Cliënten van De Waerden bakken hier de heerlijkste taarten, Geniet na het shoppen van een heerlijke punt verse appeltaart!

Alle informatie is te vinden via minimemarkt.nl.

Afbeelding