Zet straks de bloemetjes buiten en steun zo SVW ‘27

Sport
Wie twaalf plantjes of meer koopt, krijgt gratis een zak potgrond van Hubo Heerhugowaard.
Wie twaalf plantjes of meer koopt, krijgt gratis een zak potgrond van Hubo Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Zoals ieder jaar wordt ook dit seizoen een plantenactie gehouden bij voetbalvereniging SVW ’27. De organisatie is in handen van supportersvereniging de Groen-Zwarte Maten. “Met de opbrengst van deze actie kan onze club voorbereidingen treffen om straks sportief te starten als het eindelijk weer mag. Wat hebben we het gemist!”, aldus Ronald van Langen namens de supportsvereniging.

Gezien de coronamaatregelingen zullen de leden dit keer niet met bestelformulieren langs de deur gaan om de planten te verkopen. Ronald: “Voor deze actie is er speciaal een webshop ontwikkeld waar kopers online de planten kunnen bestellen en gelijk kunnen afrekenen. Deze actie wordt nog eens extra ondersteund met een kleurenflyer. De kans is aanwezig dat u een exemplaar tegenkomt in uw brievenbus, afkomstig van één van onze leden!”


Gratis potgrond

Binnen Heerhugowaard worden de bestellingen zaterdag 24 april door vrijwilligers aan huis bezorgd. Wie buiten Heerhugowaard woont, kan zijn bestelling diezelfde dag afhalen bij SVW ’27 aan de Parklaan 3 in Heerhugowaard. Ronald: “Leuk om te vertellen is dat Hubo Heerhugowaard deze plantenactie actief ondersteunt. Bij iedere bestelling van twaalf planten of meer ontvangt men een waardebon die kan worden ingewisseld voor een gratis zak potgrond bij Hubo Heerhugowaard aan de Middenweg 275. Dat is toch mooi meegenomen!”

De webshop is te vinden op shop.degroenzwartematen.nl. Meer info is ook te vinden op  www.degroenzwartematen.nl en op www.svw27.nl. Ronald: “Doe met ons mee!! Zet straks de bloemetjes buiten en steun zo SVW.”