Windsurfdag

Sport
Leer windsurfen in slechts één dag tijd!
Leer windsurfen in slechts één dag tijd! (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Wat is er gezonder en uitdagender dan lekker over het Amstelmeer knallen met de zon in je gezicht en de wind door je haren? Tijdens een Windsurfdag krijg je een hele dag windsurfles op het Amstelmeer. Er wordt gezorgd voor een stabiel board, een zeil dat bij je past en een wetsuit zodat het niet koud is. De Windsurfdag start om 09.30 en eindigt om 16.00 uur. Natuurlijk wordt er veel gewindsurft, maar ook SUPpen, theorie en waterspelen staan op het programma. Al hangt het natuurlijk wel af van de wind. Iedereen vanaf 9 jaar is welkom!

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een dag leert. Zoals heen en weer surfen, sturen en draaien/ En dat in één dag. Maar omdat de lesstof wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers ben je ook welkom als je al kunt windsurfen!

Tijdens de lessen wordt gebruikgemaakt van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zult verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak en schoenen op maat. Het enige dat je mee hoeft te nemen, is een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

Doe jij mee? Er zijn in de meivakantie twee windsurfdagen. De eerste is vrijdag 3 mei en de tweede is vrijdag 10 mei. De enthousiaste en gekwalificeerde instructeurs zijn er al helemaal klaar voor! Meer informatie en inschrijven kijk je op www.leerwindsurfen.nl/windsurfdag.

Naast de Windsurfdag in de meivakantie biedt Leerwindsurfen ook privéles, groepsles, wekelijkse windsurfclub en een windsurfweek in de zomervakantie aan.