Twintig jaar ‘Sportief Wandelen Langedijk’

Sport
De wandelploeg tien jaar geleden
De wandelploeg tien jaar geleden (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - ‘Sportief Wandelen Langedijk’ bestaat deze maand twintig jaar. Monique Horio en Marga Keetlaer zijn daar destijds mee gestart. Monique is nog steeds degene die de tochten organiseert. 

Om het 20-jarig bestaan te vieren gaan de huidige deelnemers op zaterdag 20 april een 5- of 10- kilometerwandeling maken in Langedijk. Alle oud-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Ze kunnen zich opgeven via 06 – 18 25 43 64. 

Het verzamelpunt is bedrijventerrein De Mossel in Noord-Scharwoude, Kokkel 18a (bij Pilates Studio To Flow). De wandeling wordt opgedeeld in twee stukken. Om 13.00 uur start de 10 kilometer en om 14.00 uur kan de groep aansluiten die 5 kilometer wil lopen. Ook zij starten vanaf hetzelfde adres. Om 15.00 uur wordt afgesloten met koffie, thee en wat lekkers.

De reguliere wekelijkse wandelingen van ongeveer 10 kilometer zijn elke dinsdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur, met als vast vertrekpunt het gemeentehuis bij De Binding te Zuid-Scharwoude. Nieuwe wandelaars zijn van harte welkom.