Twintigste editie Indian Summer Festival wordt speciaal

Uitgaan
Indian Summer Festival is al jaren hét leukste feestje van Noord-Holland
Indian Summer Festival is al jaren hét leukste feestje van Noord-Holland (Foto: aangeleverd)

Indian Summer Festival wordt weer een feestje om niet snel te vergeten! Kies zaterdag 24 juni uit één van de vier stages, of ga ze allemaal af, waarom niet. De line-up bestaat uit acts als The Opposites, Di-rect, Goldband, Maan, Zoë Tauran, Flemming, $hirak b2b Monica Geuze, Broederliefde, Natte Visstick, Yung Felix, en nog véél meer. 

Naast deze knallende acts is er dit jaar iets speciaals op het terrein: Indian Summer Festival slaat namelijk de handen ineen met Hard Seltzer-merk STËLZ en nodigt lokale dj’s uit om een uur te komen draaien op het festival. Drie gelukkigen mogen voor een uitzinnig publiek draaien in Club STËLZ, die helemaal uit zijn voegen gaat barsten. De tien beste inzendingen mogen gratis naar het festival komen met een gast. Je kunt je aanmelden tot en met 30 mei via www.contest.indiansummerfestival.nl. Ben jij klaar om door te breken?


Muziek, gezelligheid, leuke mensen, lekker eten, een koud biertje en hopelijk een lekker zonnetje maken Indian Summer tot hét festival van onze regio! (Foto: Nathan Reinds/ archief)

ISF is het leukste feestje van Noord-Hollans

Indian Summer Festival is al jaren hét leukste feestje van Noord-Holland. De twintigste editie belooft speciaal te worden, de organisatie pakt namelijk groots uit met een mooier, uitgrebeider en feestelijker festivalterrein dan ooit. Uiteraard keren ze terug naar het geliefde festivalterrein Geestmerambacht, waar ze je heel graag terugzien met al je vrienden. Meer informatie vind je op indiansummerfestival.nl.

Win gratis kaarten met Rodi Media!

In samenwerking met Rodi Media houdt Indian Summer Festival een winactie voor gratis toegangskaarten. Houd onze Facebookpagina en de website van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 15 juni goed in de gaten voor de details!


Ga jij dit jaar ook weer met je vrienden? - (Foto: Nathan Reinds/archief)