Weidepop: drie dagen lang feest met topartiesten

Uitgaan
Weidepop 2024 wordt vast net zo'n topfeest als vorig jaar!
Weidepop 2024 wordt vast net zo'n topfeest als vorig jaar! (Foto: AG Heeremans Photography)

DIJK EN WAARD - Weidepop 2024 komt eraan! Drie dagen lang feest met alleen maar leuke artiesten op de Speelweide in Noord-Scharwoude. Scoor nog snel jouw kaartje, want ze gaan als warme broodjes!

Vrijdag 29 maart gaat de poort om 18.00 uur open voor een mooie line-up vol met Nederpop. Ruth Jacott, Henk Westbroek en Hans de Booij vormen samen met de Nederpop All Stars. Samen met Rondje Doe Maar brengen ze jou terug in de tijd!

Jan Smit

Voor zaterdag 30 maart zijn nog slechts 400 kaarten beschikbaar! Met rasartiesten als Jan Smit, Yves Berendse, John West, Peter Beense, Sven Versteeg en vaste toppers Henk Naber en Lyanda wordt het een groot feest. Kom op tijd, want het wordt gezellig druk. De poort gaat om 16.00 uur open.

Mooi Wark

Zondag 31 maart wordt het feest om 15.00 uur afgetrapt met Mooi Wark en De Woudrukkers. Deze twee bands hebben al vele grote evenementen platgespeeld, 

De rappende Boer Harm maakt daarna zijn opwachting in de feesttent. Met ‘Brommers Kieken’ knalt hij door alle plafonds heen. De Feestploeg dendert daarna nog even lekker een paar uur door.

Kermis

Voor de lekkere trek is weer gezorgd voor een divers assortiment; van lekkere broodjes tot smakelijke snacks. Zoals elk jaar staat de kermis er ook, met leuke attracties voor jong en oud. Dagelijks vanaf 14.00 uur geopend. Scoor op de terugweg nog even een lekkere oliebol van oliebollenbakkerij Kooistra!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.weide-pop.nl. Wacht niet te lang, want op is op!