Volendamse maakt slingers met een boodschap tegen de coronacrisis

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

VOLENDAM - De Volendamse Natasja de Boer hoeft zich deze dagen in isolatie niet te vervelen. Het tegenovergestelde is waar, ze heeft het drukker dan normaal. De Volendamse is een paar dagen geleden begonnen met het creëren van een kleurrijke slinger voor op het raam. Bestellingen komen uit heel Nederland. 'Vandaag kreeg ik nog bestellingen uit Brabant' aldus Natasja.

De slingers zijn verkrijgbaar als set en worden verstuurd als DIY pakketje om de kostprijs zo laag mogelijk te houden en iedereen zo snel mogelijk van een pakketje te kunnen voorzien. In het pakketje zitten alle letters en genoeg koord en zuignapjes om ze op te hangen. De letters rijg je zelf aan het koord. 'Voor het maken van de slinger was ik wel een uur bezig, nu kost het de mensen minder en hebben ze zelf nog wat leuks te doen thuis. Extra goed om de verveling te voorkomen'.

De pakketjes, die bedoelt zijn om mensen een hart onder de riem te steken, kun je op voor €10 op komen halen of laten verzenden. Woon je verder weg, en wil je ze per post ontvangen dan komen hier nog verzendkosten bij. Bestellen kan via de Facebookpagina handmadebylona. De prijs is niet bedoeld om er winst mee te maken maar is de kostprijs om de slingers te maken.

Natasja de Boer is hele dagen aan het knutselen om Nederlanders van een leuke slinger met een boodschap tegen de coronacrisis te voorzien.
Stay safe, de toesprekende woorden van Natasja de Boer.