Dutch Bakery deze zomer op de Dijk

Algemeen
Dutch Bakery van half mei tot half augustus op de Dijk in Volendam.
Dutch Bakery van half mei tot half augustus op de Dijk in Volendam. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM - VOLENDAM - Familie Elsinga staat al ongeveer zestig jaar met hun botsauto's op de Volendammerkermis en sinds 2003 ook met hun oliebollenkraam. Zomers rijden zij het hele land af waar zij op verschillende kermissen staan. Deze kermissen zijn door de coronacrisis allemaal afgelast. Gelukkig hebben zij met de gemeente Edam-Volendam overlegd en kunnen zij van 15 mei tot 15 augustus met hun Dutch Bakery kraam op de Dijk terecht.

Dagelijks rijdt de hele familie, inclusief de 15 en 21 jarige zoons vanuit Apeldoorn naar Volendam om iedereen te voorzien van overheerlijke oliebollen, Spaanse Churros en pannenkoeken. Speciaal voor deze zomer hebben zij ook chocoladefruit aan hun assortiment toegevoegd. Normaal werken de zoons van maart tot oktober in hun eigen Booster Hell Raiders, maar nu deze is stilgelegd helpen ze hun ouders bij de Dutch Bakery.

De kraam is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 18.30 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur. Met paaltjes wordt de 1,5 meter afstand aangegeven en er is een speciale paal waar men zijn handen met alcohol kan wassen.

Dutch Bakery van half mei tot half augustus op de Dijk in Volendam.