Alasca in de kerk van Beets

Algemeen
De band Alasca komt naar de kerk van Beets.
De band Alasca komt naar de kerk van Beets. ((Foto: aangeleverd))

BEETS - De band Alasca speelt op vrijdagavond 18 juni in de kerk van Beets. Aanvang 20.15 uur. De band heeft een buitengewoon talent voor het schrijven van uitgebalanceerde sfeerrijke songs. Gecombineerd met melancholische gitaar melodieën en fluisterzang creëren ze magische momenten.

De drie albums van de eigenzinnige band, het folky ‘Actors & Liars’ uit 2012, het door Ennio Morricone geïnspireerde ‘Prospero’ uit 2015 en het catchy
rauwe en maatschappijkritische ‘Plea for Peace’ uit 2018 ontvingen unanieme lof in zowel binnen- als buitenland en kregen zendtijd op BBC 2, BBC 6 en Radio 2.
Naast Nederlandse clubtours deed de band meerdere tours in Duitsland, Italië en Engeland.

Oprichters van de band Frank Bond en Ferdinand Jonk werken momenteel aan het vierde album van AlascA en een EP die ze binnenkort als duo uit zullen geven.

In het voorjaar van 2021 zullen ze met z´n tweeën intieme vertellende shows spelen. Beleef de magische momenten van de band AlascA in de kerk van Beets.

Zie voor meer informatie en het reserveren van kaarten: www.kerkbeets.nl De kerk van Beets is te vinden aan Beets 51, 1475 JD Beets.