Verhuisdier van de week: Jaimy zoekt ervaren baasje

Algemeen
Jaimy.
Jaimy. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Deze knappe gecastreerde kerel van 5 jaar heet Jaimy en komt oorspronkelijk uit Roemenië. We zijn op zoek naar een consequent en ervaren hondenbaasje (zonder kinderen), die met veel geduld en liefde aan de slag wil gaan.

Jaimy is erg aanhankelijk en een knuffelkont. Hij houdt van spelen, is gehoorzaam, kan probleemloos een paar uurtjes alleen zijn en ook kan hij prima mee in de auto. Helaas is Jaimy niet goed gesocialiseerd en dat betekent dat alles wat hij kent goed is, maar wat onbekend is niet. Hij heeft veel baat bij rust, reinheid en regelmaat en een baasje die hem goed en met liefde wil begeleiden.

Momenteel verblijft Jaimy in de opvang en het gaat steeds beter met hem. Er wordt momenteel ook een cursus met hem gevolgd om de socialisatie te verbeteren. Helaas is er een wederzijdse onzekerheid ontstaan tussen het baasje van Jaimy en Jaimy zelf (nadat Jaimy gebeten heeft) en om deze reden wordt er (vanuit de opvang) uitgekeken naar een nieuw thuis voor Jaimy. De verwachting is dat er met de juiste begeleiding veel winst te behalen valt en dat Jaimy uiteindelijk zal ontpoppen tot een ontspannen en stabiele(re) hond.

Ben je benieuwd of Jaimy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.