Verhuisdier van de week

Nova zoekt balans

Algemeen
Nova: enthousiast hondenmeisje ...
Nova: enthousiast hondenmeisje ... (Foto: aangeleverd)

Dit is Nova, een knap (nog) ongesteriliseerd teefje van 8 maanden oud. Nova werd als 5 weken oude pup in een afvalcontainer in Griekenland gevonden. Ze werd naar het plaatselijke asiel gebracht en uiteindelijk mocht ze naar Nederland komen, om hier een veilige en gelukkige toekomst op te bouwen.

Nova is een ontzettend lief, nieuwsgierig, ondeugend en enthousiast meisje, die dol is op knuffelen.  Ze is speels, vrolijk, leergierig, pienter en zeer energiek.  Het is dus van belang dat haar nieuwe baasje/gezin er regelmatig op uit gaat met haar, zodat ze lekker haar energie kwijt kan. 

Prikkelarme omgeving

Ondanks dat Nova een heel energiek dametje is, heeft ze erg veel baat bij een rustige omgeving.  Ze kan nogal snel overprikkelt raken en dus wordt er een rustig thuis in een prikkelarme omgeving voor Nova gezocht. Het zou fantastisch zijn als Nova bij een ervaren hondenbaasje terechtkomt, die haar goed kan “lezen” en kan begeleiden en de balans weet te vinden tussen activiteit en rustmomenten.

Kerngezond

Nova is verder kerngezond, gechipt, gevaccineerd en heeft haar eigen paspoortje. Helaas is het drukke gezinsleven met kleine kinderen iets teveel van het goede voor Nova.  Ze kan de drukte niet goed aan en ook kan ze haar enthousiaste speelgedrag niet delen met de andere hond in huis. Haar huidige baasjes zijn nu (met pijn in hun hart) op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor haar. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor dit ontzettende lieve en enthousiaste hondenmeisje?

Match?

Ben je benieuwd of Nova bij je past? 

Zoekprofiel

Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn. 

Verhuisdier van de week