Verhuisdier van de week

Bonnie houdt van genieten

Algemeen
Bonnie is een nieuwsgierige hond.
Bonnie is een nieuwsgierige hond. (Foto: aangeleverd)

Dit is Bonnie, een gesteriliseerd teefje (Griekse kruising) van 3 jaar oud. Bonnie is een ontzettende lieve, gehoorzame en speelse hond, die met alles en iedereen overweg kan.

Binnenshuis is ze een rustige hond, maar ze kan er ook van genieten om in de tuin te spelen. Ook vindt ze het leuk om in het bos te wandelen of lekker te rennen op het strand. Ze kan goed loslopen en houdt haar baasje(s) daarbij goed in de gaten. Nieuwe mensen kan ze wat spannend vinden, maar haar nieuwsgierigheid wint het uiteindelijk. Bonnie is kerngezond, heeft haar vaccinaties gehad, is gechipt en heeft een eigen paspoort.

Helaas hebben de huidige baasjes onvoldoende tijd voor Bonnie om haar de liefde en aandacht te geven die ze zo ontzettend nodig heeft en verdient. Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis.

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve dame en heeft er voldoende tijd om haar de liefde, zorg, beweging en aandacht te geven die ze zo verdient?

Ben je benieuwd of Bonnie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.