Ophaalactie Rommelmarkt

Algemeen
De rommelmarkt in 2017
De rommelmarkt in 2017 (Foto: Nico Oussoren)

MONNICKENDAM - De vrijwilligers van de rommelmarkt bij de Opstandingskerk komen zaterdag 27 augustus weer huis aan huis spullen ophalen voor de rommelmarkt. De rommelmarkt wordt daarna zaterdag 3 september gehouden in en rond de Opstandingskerk, op het kerkplein en aan de Graaf Willenlaan, van 9.00  tot 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Ook dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengst de opbrengst weer naar een aantal goede doelen. Onder andere Hulp aan Oekraïense vluchtelingen in de eigen regio, Oost Europa via stichting HOEBOEH uit Overleek/Monnickendam. En daarnaast lokale opvang van Oekraïense vluchtelingen in de gemeente Waterland, Hospice Kuria Amsterdam. En Stichting Light for Asia van Peter en Tatjana Bak, afkomstig uit Monnickendam. Zij vangen meisjes die seksueel misbruikt en uitgebuit zijn  op in een kinderhuis “De Schuilplaats’ in Thailand. Stichting Actie voor Honduras met verzorging en begeleiding voor kinderen die in extreme armoede opgroeien. 

Wat is NIET nodig?

Er worden geen grote meubels, matrassen bedden of boxsprings meer meegenomen. Ook geen tv-toestellen en computers plus randapparatuur (printers en dergelijke). Deze nemen veel plaats in en worden nauwelijks verkocht. Daarnaast is  de commissie zelf verantwoordelijk voor de afvoer. Vanzelfsprekend nemen de vrijwilligers alleen hele en bruikbare spullen mee. 

Tot donderdag 1 september kunt u uw spullen brengen naar het adres Graaf Willemlaan 1 of bellen met 0299-651648 of 0299-651753.