Livestream Herringtown Jazzband

Algemeen
De Herringtown Jazzband.
De Herringtown Jazzband. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Wederom organiseert de Sgt. Pepper’s Jazzclub een livestream voor liefhebbers van het muziekgenre. Ditmaal staat de Herringtown Jazzband op het programma met swingende muziek. Het digitale optreden vindt plaats op zondag 13 februari. Je kunt de livestream bijwonen door rond 16:00 uur in te checken via de website www.sgtpeppersjazzclub.nl.

De Herringtown Jazzband is de trotse winnaar van de Jazz Award 2019. De bandleden staan te trappelen om alles uit de kast te halen om zo het publiek en juryleden te bedanken voor de toekenning van de Jazz-Award. De band heeft zijn sporen achtergelaten en gaat de toekomst swingend tegemoet. Het enthousiasme ligt hoog voor de jazz ambassadeurs van de Haringstad om een memorabele show af te leveren middels een livestream.

Afwisselend repertoire

Door de jaren heen heeft de band een eigen stijl gecreëerd. Met als vaste ingrediënten: een afwisselend repertoire, stevige collectieven, uitbundige solo´s en eigen arrangementen. Het orkest treedt net zo makkelijk op in grote zalen als in een klein café, waar men bij voorkeur unplugged speelt en er een heel direct contact ontstaat met het publiek. 

Informatie

Het concert bijwonen doe je door op zondag 13 februari in te checken op de website van de Sgt. Pepper’s Jazzclub via: www.sgtpeppersjazzclub.nl.