Kwakershof Enkhuizen rommelmarkt

Algemeen
Kom naar de rommelmarkt bij Kwakershof.
Kom naar de rommelmarkt bij Kwakershof. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het is weer zover, zaterdag 1 oktober is er voor de 25e keer een rommelmarkt en open huis in woongemeenschap “Kwakershof” tussen 10.00 – 13.00 uur. De rommelmarkt is weer rijk aan boeken, platen, cd’s, puzzels, kinderspeelgoed, kleding en veel andere prullaria en curiosa.

Tijdens deze open huis zijn er enkele appartementen te bezichtigen zodat men een inkijkje krijgt in Kwakershof. Er is voor iedere bezoeker gratis een kopje koffie of thee, daarnaast is er ook vers gebakken appelgebak verkrijgbaar. Bezoekers/belangstellende kunnen vrijblijvend kennismaken met de faciliteiten van Kwakershof en de bewoners.Appartementen die vrijkomen worden verhuurd via wooncorporatie Welwonen aan aspirant-leden tussen 55 en 70 jaar.

Aspirant-lid

Inschrijven als aspirant-lid verloopt via de woongemeenschap. Eenmaal lid, dan kunnen aspirant-leden desgewenst deelnemen aan de wekelijkse activiteiten. Denk aan happy hour op zaterdag, biljarten, klaverjassen en sjoelen. Ook zijn ze welkom op de jaarlijkse barbecue. Een mooie manier om elkaar te leren kennen.

Betrokken wonen

De bewoners van Kwakershof hebben een eigen woning. Het is net als wonen in een straat, mensen kennen elkaar en zijn betrokken. Wat Kwakershof als extra heeft zijn de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen voor alle bewoners. Bijvoorbeeld de groene binnentuin waar u kunt genieten van fluitende vogels, en visjes in de vijver en het is goed vertoeven in de tuin met een boek of puzzel of voor een praatje. Verder is er ook een gezellige recreatiezaal met bar en biljart, een hobbyruimte en fietsenberging.

Ga voor meer informatie naar de website: www.kwakershof.nl.