MAAK VAN JE HUIS JE THUIS

Laat je inspireren door één van deze moods óf combineer ze lekker met elkaar. Bij Karwei vind je voor elke van deze drie toffe trends mooie en heel betaalbare items die van jouw huis je thuis maken. Welke woonsmaak je ook hebt en of je nu op een flatje woont of in een villa.

Mood 1: GREEN THOUGHTS

Deze trend gaat over groen doen! Met groen haal je de rust van de natuur in huis. Van grijsgroen tot diep flessengroen: de vele verschillende groentinten combineren vanzelf mooi met elkaar en leveren je dagelijks een flinke portie positieve energie op. Een groene muur of lambrisering frist je interieur én je gemoed op. Natuurlijke materialen als rotan en hout zorgen voor verbinding met de natuur en in het digitale tijdperk waar we ons in bevinden is dat geen overbodige luxe.

Echte planten passen hier natuurlijk goed bij, maar je kunt ook kiezen voor een natuurtafereel op de wand met behang of accenten als kussens of krukjes met bladeren en bloemen. Combineer het met zwarte meubels voor een sterk contrast. Groen dus! Kijk op karwei.nl voor de bijpassende producten.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen! https://www.facebook.com/rodimedia