Rodi-bezorgers wensen jou fijne feestdagen

Algemeen
Pak de krant uit de koker en gooi eventueel je gift hierin. Fijne feestdagen!
Pak de krant uit de koker en gooi eventueel je gift hierin. Fijne feestdagen! (Foto: Rodi Media)

REGIO - Zoals elk jaar komen onze Rodi-bezorgers aan de deur om jou een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Voor onze bezorgers meteen een mooi moment om iets extra’s te verdienen. Ook dit jaar komt onze bezorger langs met het Haarlems Nieuwsblad met mooie lokale aanbiedingen. Uiteraard wel op gepaste afstand en met een koker, zodat het verantwoord blijft.

Om de afstand te bewaren en contact te vermijden komt onze bezorger vanaf 17 december langs met de Rodi-bezorger koker. Je kunt de krant uit de koker pakken en vervolgens jouw gift in de koker gooien (vrijwillig). Heel eenvoudig dus!

2500 bezorgers

Elk jaar gaan ruim 2500 Rodi-bezorgers voor de feestdagen langs de deuren om de bewoners fijne feestdagen te wensen en de bezorgerskrant met aanbiedingen te overhandigen. Deze keer dus op een iets andere manier dan wat je van ons gewend bent. 

Met deze oplossing hopen we dat onze bezorgers de eigen wijk coronaproof fijne feestdagen kunnen wensen, een leuke extra fooi binnenhalen en dat de bewoners zorgenvrij de deuren openen. 

Fijne dagen namens heel Rodi Media!