Concert Haarlemse vrouwenkoor Hoor Haar in Remonstrantse kerk

Algemeen
Het vrouwenkoor Hoor Haar.
Het vrouwenkoor Hoor Haar. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het Haarlemse vrouwenkoor Hoor Haar geeft zaterdag 26 november om 16.00 het concert ‘Er was eens..’ in de Remonstrantse kerk aan de Prins Hendrikstraat 2.

Tijdens de noodgedwongen lange pauze door Corona moest in 2020 het concert, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum, helaas geannuleerd worden. Het koor is trots dat zij in deze moeilijke tijd geen leden hebben verloren en is zelfs verblijd met de komst van drie nieuwe leden. 

Dirigent Dirk Kaandorp heeft een verrassend concert samengesteld met repertoire in de sfeer van magie en sprookjes. Via ‘Wood nymphs’ van Henry Smart en ‘Fairy Noon’ van Charles Villiers wordt u meegenomen naar prachtige delen uit de sprookjes van Alice in Wonderland (Frederic H. Martins), Peter Pan (Amy Beach) en Hänsel und Gretel (Engelbert Humperdinck). 

Het bijzondere feit dat tijdens verschillende liederen jonge danseressen voor uitbeelding van de gezongen teksten zorgen, maakt de sfeer compleet. Het koor wordt begeleid door pianist Lennie Kerkhoff en de dans wordt uitgevoerd door Blackbird Dance Centre Haarlem. 

Meer informatie

Kaarten: volwassenen € 12 en kinderen t/m 12 jaar € 6 (incl. consumptie) via koorleden of vanaf 15.30 uur tegen contante betaling aan de zaal.