Inwoners Zwanenburg winnen samen 500.000 euro bij de Postcode Loterij

Nieuws
Rowena krijgt de sleutel van de auto die ze gewonnen heeft.
Rowena krijgt de sleutel van de auto die ze gewonnen heeft. (Foto: Amy van Leiden Fotografie)

ZWANENBURG - Vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1161EK (Elzenkade) hebben de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gewonnen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars uit Zwanenburg met de cheques.

Nadat de winnaars zich buiten hadden verzameld maakt Gaston Starreveld bekend wat de deelnemers van de Postcode Loterij hebben gewonnen. Maar liefst vijftien winnaars openen de bekende gouden envelop en zien bedragen variërend van 25.000 euro tot 75.000 euro. Geluk en verbazing waren voelbaar in de straat.

Dolblij

Marc wint met zijn deelname 25.000 euro. Hij neemt de cheque dolblij in ontvangst en reageert spontaan: “Dit is echt helemaal geweldig. Ik heb drie kinderen dus het geld komt goed terecht.”

Waltraud speelt ook mee en wint 25.000 euro. Ze straalt van geluk en vertelt: “Prachtig om mee te maken. Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen. Mijn dochter woont een paar straten verderop en mijn zoon woont in Zwitserland. Als hij op bezoek is gaan we met elkaar een hapje eten om het te vieren.”


Waltraud uit Zwanenburg wint 25.000 euro. (Foto: Amy van Leiden Fotografie)

Tot slot vallen Rowena en Mike in de prijzen. Rowena speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro. Zij is ook de winnaar van een nieuwe BMW! Uitgelaten vertellen ze: “We voelden dat er iets stond te gebeuren, want opeens zagen we allemaal rode jassen in de straat. Dat we ook de auto winnen maakt het feest compleet. In juli gaan we trouwen. Met dit geld kan het feestje wel wat groter en zit een mooie huwelijksreis er ook wel in.”


Marc uit Zwanenburg wint 25.000 euro. (Foto: Amy van Leiden Fotografie)