Workshops olieverftechnieken voor beginners en gevorderden

Algemeen
Vergroot je materialenkennis over werken met olieverf.
Vergroot je materialenkennis over werken met olieverf. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Wil jij je materialenkennis vergroten of wil je er achter komen of je ‘feeling’ hebt voor werken met olieverf? Tijdens serie workshops leer je verschillende technieken met olieverf. De workshops hebben een leerlijn, maar je kunt ze ook los van elkaar volgen. Het doel is niet om een mooi schilderijtje te maken, maar om de diepte in te gaan en te experimenteren. Voor de beginner een mooie kennismaking. En een goede verdieping voor diegene die al met olieverf werken. De workshops worden gegeven door Mieke Rozing zij is gespecialiseerd in het werken met olieverf. 

Workshop 1 is zondag 29 januari in Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61. Je leert allerlei mengtechnieken en hoe je schaduw en licht opzet met olieverf. Workshop 2 is zondag 19 maart en in deze les ervaar je hoe je textuur (structuur) maakt en gebruikt met olieverf. 

Nieuwsgierig

Voor meer info, www.miekerozing.nl, info@miekerozing.nl of 06-10566887. Adres: Elke woensdag en donderdagochtend is daar ook het schilder-inloopatelier. Kom gerust een langs om de sfeer te proeven en een bakkie te drinken.