Start inschrijving Meet, Greet & Match!

Cultuur
Afbeelding

HEILOO - Het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo gaat iets nieuws doen. Alle enthousiastelingen die zich inzetten voor hun vrijwilligersorganisatie, vereniging of stichting zijn uitgenodigd voor de eerste editie van Meet, Greet & Match! Die aftrap zaterdag 28 september van 13.00 tot 16.00 uur is hét moment om nieuwe leden en/of vrijwillige collega’s te werven, het activiteitenaanbod of diensten te laten zien en te netwerken.  

Voor een middag worden de ruimtes van de gemeente en bibliotheek omgetoverd tot een mooie, gevarieerde plek waar organisaties zichzelf kunnen presenteren. Het organisatieteam is vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor een interactieve en bruisende editie. Zelf ook meedoen? Er kan veel! Dus kom maar op met die ideeën, want hoe gevarieerder hoe leuker.

Informatie/aanmelden

Meet, Greet & Match! is een initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo en werkt daarbij samen met Gemeente en Bibliotheek Heiloo en deelnemende organisaties. Aanmelden kan tot maandag 13 mei via de website: www.vipheiloo.nl.

Neem voor eventuele vragen contact op via: info@vipheiloo.nl of telefoonnummer 06-48500912.