Gratis cursus voor iedereen die wel wil besparen op de kosten van de boodschappen, maar niet op de kwaliteit

Nieuws
Betaalbaar, lekker en gezond.
Betaalbaar, lekker en gezond. (Foto: Pexels)

MIDDENMEER - ‘Gezond eten is zo duur. Dat kan ik echt niet betalen hoor’. Het is een veelgehoorde uitspraak bij diëtisten en leefstijlcoaches in de praktijk. Heel herkenbaar weet diëtist Mariska Rinkel. Als je ouder wordt of opgroeiende kinderen hebt en niet heel veel te besteden, is gezond eten steeds vaker een uitdaging. Daarom willen we juist laten zien hoe je dit wel kunt bereiken en geven we in opdracht van de gemeente de cursus Goedkoop Gezond Eten. 

Deelname is gratis

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 2,5 uur. De eerstvolgende is op dinsdagochtend 7 - 14 - 21 mei in Middenmeer. 

Hoe houd je het betaalbaar?

Mariska Rinkel is diëtist bij Dieet & Co: “We weten allemaal wel dat gezond eten belangrijk is. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houd je het betaalbaar? Daar willen we in deze cursus antwoord op geven. We geven tips en trucs om betaalbaar, lekker én gezond eten klaar te maken. Ook gaan we naar de supermarkt in de buurt om zelf met de informatie op het etiket een andere keuze te kunnen maken. Aanmelden kan via https://www.dieetenco.nl/cursus-goedkoop-gezond-eten of door te bellen met 085-4884700