Open bijeenkomst voor gezond ouder worden

Nieuws
Gezond ouder worden.
Gezond ouder worden. (Foto: Pexels)

WIERINGERWERF - Senioren Holland Kroon (SHK), in samenwerking met Wonen plus Welzijn, Team Sportservice, en LSBO nodigt iedereen van 50 jaar en ouder uit voor een open bijeenkomst gericht op gezond ouder worden in Hollands Kroon. De bijeenkomst staat gepland op donderdagavond 2 mei in de Cultuurschuur te Wieringerwerf, van 19:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur).

Het thema van deze avond is breed: van het bevorderen van positieve gezondheid tot het ontdekken van de Blue Zones. Verschillende onderwerpen komen aan bod, met deskundige sprekers die inzichten bieden en tips delen:

De ‘kapstok’ voor positieve gezondheid en de Blue Zones wordt gepresenteerd door Marika de Jager van Wonen plus Welzijn.

Beweging wordt belicht door Jolanda Ides van Team Sportservice/senioren, die het belang van een actieve levensstijl voor senioren zal benadrukken.

Welzijn & Voeding wordt behandeld door Roos Klaver, diëtist bij LSBO-HK, die praktische adviezen zal geven over gezonde voeding en welzijn voor senioren.

De bijeenkomst vindt plaats in zaal ‘Tweede helft’ van de Cultuurschuur op het Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Aanmelden voor deze inspirerende avond kan via e-mail naar shk@seniorenhollandskroon.nl. Het bestuur en de fractie van Senioren Holland Kroon kijken uit naar uw aanwezigheid en ontmoetingen tijdens deze informatieve avond.