Win een spectaculaire trouwdag

Partnerbijdrage
Een uniek beursconcept: win een deel van je spectaculaire trouwdag!
Een uniek beursconcept: win een deel van je spectaculaire trouwdag! Foto: aangeleverd

HOORN - Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel: als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. “Teveel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd.”

Partnerbijdrage dossier

Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept: win een deel van je spectaculaire trouwdag! Bruidsparen kunnen op de beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk aan bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling en decoratie en trouwfotografie. Ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden, zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een prijzenpakket voor een unieke spectaculaire trouwdag. Aangeboden door alle standhouders van deze beurs.

De agenda voor komende periode: 3 maart in de Noorderkerk in Hoorn. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan alle professionals klaar met informatie, tips en adviezen. 17 maart is Fort Westoever in Den Helder de gastlocatie voor aanstaande bruidsparen. Maak kennis met alle bruidsprofessionals uit jouw regio en omstreken om jouw dag in te vullen en daar de juiste partners bij te selecteren. Alle events zijn gratis toegankelijk. Kom naar deze topbeurzen, maak hier je afspraken en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs! Meer informatie: www.trouwevents.nl .