Electronic Garden Festival op Pelmolenpad

Partnerbijdrage
Bass Chaserz.
Bass Chaserz. Foto's: aangeleverd

HOORN - Vol trots kondigt Daniel Vina Events B.V aan dat er een nieuw festival komt in Hoorn en dat is het Electronic Garden Festival dat op 25 mei 2024 op het Pelmolenpad in Hoorn plaatsvindt. De organisatie is erin geslaagd om grote festivalacts vast te leggen. Zo treden onder anderen Bass Chaserz, Bankzitters, Team Rush Hour, Pascal Redeker, Ryan Benoir en Stush op.

Partnerbijdrage dossier

Ook Onstuimig en Schouwspel Events hosten een stage en daar doen ook grote festivalacts hun intrede. De bouwplannen van de gemeente voor het Pelmolenpad zijn vertraagd waardoor het Electronic Garden Festival zijn intrede kan doen in Hoorn.

Ook een grote naam dit jaar voor het Electronic Garden Festival is Bass Chaserz. Afgelopen jaar stond hij nog op grote festivals in binnen- en buitenland. Hij is voor het eerst dit jaar te zien in Hoorn tijdens het Electronic Garden Festival. Danny Vermeer, Ruben Goudsblom, Justin van Schagen en Sjoerd de Vries zijn blij om deze naam met de bezoekers te kunnen delen.


Onstuimig

Ook dit jaar komt Onstuimig op het Pelmolenpad een stage hosten. Voor wie al meerdere keren naar Hoornse festivals is gegaan, is Onstuimig geen onbekende meer. Door hun ervaring komen ze een knallende stage neerzetten.

Ticketinformatie

Tickets zijn te verkrijgen via www.electronicgardenfestival.nl . De fase 2 tickets zijn nu te verkrijgen voor 42,90 euro per stuk inclusief fee.