Veertig jaar Kinderopvang ‘t Herdertje

Partnerbijdrage
Kinderopvang 't Herdertje viert dit jaar het veertigjarig bestaan.
Kinderopvang 't Herdertje viert dit jaar het veertigjarig bestaan. Foto: Stockfoto

ZWAAG - Kinderopvang ‘t Herdertje opende 18 juni 1984 haar eerste locatie aan de Dorpsstraat in Zwaag. Dit jaar viert Kinderopvang ‘t Herdertje het veertigjarig jubileum met de kinderen, ouders en allerliefste medewerkers.

Partnerbijdrage dossier

Kinderopvang ‘t Herdertje is de afgelopen jaren doorgegroeid naar twaalf locaties en blijft een begrip in Zwaag, Blokker, Hoorn en omstreken voor Dagopvang, Buitenschoolse opvang en peutergroepen Spelenderwijs. Kinderopvang ‘t Herdertje biedt al veertig jaar liefdevolle opvang met oog voor ieder kind. Leonie van ‘t Veer, eigenaar: “Onze medewerkers, waarvan sommigen al meer dan dertig jaar in dienst, werken allemaal vanuit dezelfde basis: liefde voor ieder kind. Wij noemen dit ‘’t Herdertjesgevoel’. Dit gevoel zit diep geworteld in ons denken en handelen en daar zijn wij trots op! Vanuit deze basis voelen de kinderen zich veilig en geborgen bij ons. Met daarbij de professionele begeleiding van onze pedagogisch medewerkers geven wij alle kinderen een goede start in hun ontwikkeling.”

Kinderopvang ‘t Herdertje blijft in beweging en in ontwikkeling. In de afgelopen jaren zijn zij een nauwe samenwerking aangegaan met diverse basisscholen en biedt Kinderopvang ‘t Herdertje bij veel scholen opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar. Door de samenwerking met de scholen kunnen zij de jongste kinderen optimaal voorbereiden op de stap naar de basisschool. Maar ook in de buitenschoolse opvang is deze samenwerking ontzettend fijn. Natascha Sondorp, directeur: “Toen ik startte bij Kinderopvang ‘t Herdertje heb ik de organisatie leren kennen als een warme organisatie waar oog is voor iedereen. De basis is altijd vanuit verbinding op zoek gaan naar wat er mogelijk is, zowel voor alle collega’s als voor alle partners met wie wij samenwerken. Dat we dit gevoel vast kunnen houden met het groeien van de organisatie zegt veel over iedereen die bij Kinderopvang ‘t Herdertje werkt. Ik ben dan ook trots op iedereen die bij Kinderopvang ‘t Herdertje werkt; dankzij de inzet van lieve, betrokken en loyale medewerkers heeft Kinderopvang ‘t Herdertje deze mijlpaal bereikt!”

Het hele jaar staat in het teken van samen feest vieren. Meer informatie: www.herdertje.nl of 0229-248745 (bereikbaar op werkdagen).