Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt Hoorn

Partnerbijdrage
Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties.
Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties. Foto: aangeleverd

HOORN - Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Kom zaterdag 20 april naar de Vrijwilligersmarkt in de Noorderkerk in Hoorn. Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. De vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Hoorn. 

Partnerbijdrage dossier

Er is een enorme diversiteit aan organisaties te vinden op de vrijwilligersmarkt zoals Stichting AyúdaMe, MEE & de Wering, Museum van de 20e Eeuw, Omnisportvereniging Hoorn, Huis Bonck, Manifesto, sv Always Forward, Taalhuis Westfriesland, Het Straatpastoraat en Inloophuis Hoorn Inn de Koepel. Peter Westwoud bezocht vorig jaar de Vrijwilligersmarkt Hoorn. “Er zijn drie organisaties waar ik speciaal voor kom. Ik werk graag met mensen en door deze vrijwilligersmarkt kan ik in één bezoek meer over deze drie organisaties te weten komen.” Ook Jan Broeders was er vorig jaar: “Ik help organisaties met de aangifte inkomstenbelasting, maar dat is niet voor het hele jaar werk. Ik zoek er daarom nog een leuke vrijwilligersklus bij. Door het enorme aanbod op deze markt, kan ik rustig kijken of er iets passends tussen zit.” Kijk voor alle deelnemende organisaties op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-Hoorn .

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Zij hebben een vacaturebank met ruim 350 openstaande vrijwilligersvacatures in Westfriesland. Daarnaast is het mogelijk om op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

De Vrijwilligersmarkt Hoorn is van 10.00 tot 13.00 uur in de Noorderkerk aan het Kleine Noord 30. Toegang is gratis. De vrijwilligersmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord Holland.