Hoorn verwelkomt vijfde editie van Spring on Ice

Sport
Spring on Ice is een viering van kunstschaatsen, waarbij atleten van alle leeftijden en niveaus samenkomen om hun vaardigheden en artistieke expressie te tonen.
Spring on Ice is een viering van kunstschaatsen, waarbij atleten van alle leeftijden en niveaus samenkomen om hun vaardigheden en artistieke expressie te tonen. Foto: Pixabay

HOORN - Kunstschaatsvereniging Hoorn (KVH) kondigt met trots de vijfde editie van de jaarlijkse Spring on Ice competitie aan. Dit prestigieuze evenement vindt plaats op 20 en 21 april op ijsbaan De Westfries in Hoorn.

Spring on Ice is een viering van kunstschaatsen, waarbij atleten van alle leeftijden en niveaus samenkomen om hun vaardigheden en artistieke expressie te tonen. Deelnemers en bezoekers kunnen zich verheugen op een competitie die zowel de gratie als het atletisch vermogen van het kunstschaatsen benadrukt.

De competitie stond open voor inschrijvingen tot 9 maart en telt inmiddels meer dan tweehonderd inschrijvingen uit zeven landen, waaronder enkele buiten de EU. Een panel van gerenommeerde juryleden gaat de prestaties beoordelen en reikte de prijzen uit aan de top drie finishers in elke categorie. Elke deelnemer ontvangt ook een mooie lokale herinnering aan deelname.

Kunstschaatsvereniging Hoorn nodigt iedereen uit om te komen kijken. Het programma begint beide dagen om 9.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Meer informatie over de vereniging: www.kvhoorn.nl .