Sogges in Avenhorn gesloten

Algemeen
Zoveel te vinden in Sogges, maar de deuren zijn momenteel door de lockdown gesloten.
Zoveel te vinden in Sogges, maar de deuren zijn momenteel door de lockdown gesloten. (Foto: aangeleverd)

“Sogges is in de afgelopen 24 weken een begrip geworden in Avenhorn en omgeving. Wat zijn we trots op onze winkel, op alle vrijwilligers die ons wekelijks bijstaan, op de sponsoren die ons de nodige steun in de rug hebben gegeven en niet te vergeten: op alle mensen die op de zaterdagen hun teveel aan spullen kwamen brengen”, laat Jolanda van team Sogges weten.

“De een kwam moe en voldaan naar ons toe omdat het huis nu was opgeruimd, de ander kwam met een blije lach omdat er nu weer ruimte gecreëerd was om wat anders aan te schaffen. Ook ontmoetten we mensen die met een klein traantje spullen van een overleden dierbare kwamen brengen. Ook het enthousiasme bij het winkelend publiek waarderen we enorm. Bij iedereen voert het gevoel om iets te doen voor het goede doel (Bake for Life) de boventoon. Onze hartelijke dank hiervoor.”

In dit korte tijdsbestek heeft Sogges al 25.000 euro overgemaakt naar de Stichting Bake for Life.

Gesloten

Vanwege de maatregelen van maandag 14 december is de winkel tot en met 19 januari gesloten. Ook het aanleveren van spullen op West 49A op de zaterdagen kan voorlopig niet meer. Vanaf 20 januari is de winkel gewoon ‘sogges’ open van 09.00 tot 13.00 uur. Tenzij de regering anders besluit.

Voor 2021 zijn er al diverse ideeën voor themadagen, dus houd www.sogges.nl in de gaten.

De Kringloop & kadowinkel SOGGES is gevestigd op Vijverhof 36, te Avenhorn. (gratis parkeren). 100% van de opbrengst gaat naar Bake for Life! Zo dragen alle kopers bij aan de missie.