Westfriese Uitdaging Project XL: grote klus gezocht in Westfriesland

Algemeen
Organisaties in Westfriesland die hulp nodig hebben bij een grote klus, kunnen zich nu aanmelden.
Organisaties in Westfriesland die hulp nodig hebben bij een grote klus, kunnen zich nu aanmelden. Foto: Pixabay

REGIO - De Westfriese Uitdaging nodigt maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk uit om zich aan te melden voor Project XL. Dit project biedt de kans om een grote uitdaging aan te gaan met hulp van de Westfriese Uitdaging en hun netwerk van betrokken ondernemers.

Is jouw organisatie actief in Westfriesland en heeft zij behoefte aan hulp bij een grote klus, zoals kennis, materialen, handjes en spullen? Meld je dan nu aan voor Project XL. Aanmelden kan tot 10 maart. 

De Westfriese Uitdaging maakt uit alle inzendingen een keuze voor één project. Ook als jouw project niet gekozen wordt, kijkt de Westfriese Uitdaging hoe ze jouw uitdaging kunnen ondersteunen. Let wel, een belangrijke voorwaarde is dat de organisatie zelf actief meewerkt bij het verwezenlijken van de droom. Samen bereiken we meer!

Wat wordt er gezocht?

Voor Project XL is de Westfriese Uitdaging op zoek naar een grote klus. Met gesloten beurs en tegen gereduceerde tarieven zorgen zij dat de droom werkelijkheid wordt. Heeft de organisatie een grote klus waar ze hulp bij kunnen gebruiken? Is er behoefte aan spullen, materialen, handjes én kennis? Aanmelden kan nu. Uit alle inzendingen kiest de matchgroep van de Westfriese Uitdaging één droom uit die met behulp van de organisatie zelf en het netwerk van betrokken ondernemers gerealiseerd wordt.

Het aanmelden van een project kan tot 10 maart via westfrieseuitdaging.nl/vraag-aanbod-aanmelden .