De hoogste prijs voor uw goud

Partnerbijdrage
Het team van Sako Juweliers.
Het team van Sako Juweliers. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Sako Juweliers koopt al sinds 1973 goud in. Zoon Julian Oosterloo heeft in 2008 het bedrijf van zijn vader overgenomen. Sindsdien is Sako flink gegroeid naar het bedrijf wat het nu is. Een team vol dames staat Julian bij met taxeren, verkopen en de websites onderhouden.

Oudgoud.nl is het adres voor de verkoop van uw oude sieraden, munten, baren, tanden goud en luxe horloges. Dit mag goud of zilver zijn. Uw sieraden worden in vijf stappen gratis getaxeerd, zonder verborgen kosten. Zodat u snel weet met welk bedrag u de deur uitloopt. 

Keurmerk

Wanneer u goud of zilver wilt laten taxeren, dan wordt het eerst gecontroleerd op keurmerken. Aan de hand van een keurmerk kun je namelijk zien wat het gehalte van het sieraad is. Daarna wordt uw goud of zilver getoetst. Hiermee wordt het goud- of zilvergehalte bepaald en zo zien we of het keurmerk juist is. Dit is zeer belangrijk voor de prijs. 

De expert neemt uw goud mee naar de weegschaal en daar wordt uw goud of zilver per gehalte gewogen. Op basis van gehalte en gewicht maakt de expert een prijsvoorstel. Dit is geheel vrijblijvend. 

Gaat u akkoord? Gefeliciteerd! U krijgt het bedrag op uw bank of in uw hand. Het is dan lastig om het niet gelijk uit te geven in de winkel van Sako juwelier. U vindt hier namelijk de mooiste vintage en tweedehands sieraden. 

Wilt u meer weten? Neem een kijkje op de geheel vernieuwde website van www.oudgoud.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over alle producten die u in kunt leveren. U kunt zes dagen per week een gratis taxatie laten doen. Sako Juweliers, Kerkstraat 58, Monnickendam.Afbeelding
Het team.