Pluim voor Maassluise hockeymeiden

Algemeen
De Hockeysters van MO14-2.
De Hockeysters van MO14-2. (Foto: PR)

Zaterdag stond er een uitdaging op het programma voor de Hockeysters van MO14-2. De meiden speelden tegen de nummer 1 en 2 van de zaalcompetitie.

Het voordeel voor het Maassluise team was was dat ze thuis speelden. Maar elk voordeel heeft een nadeel. In dit geval was het nadeel dat het vroeg was en dat de meiden duidelijk nog wat opstartproblemen hadden. In de eerste wedstrijd tegen het Rotterdamse Leonidas begonnen daarom ze wat passief en vlak, maar in het laatste deel van de wedstrijd kwam er weer pit en vuur in het spel!
Ondanks een 2-4 verlies tegen de Rotterdamsen was het toch nog een mooie wedstrijd!

Tegen Schiedam
De tweede wedstrijd was tegen Schiedam en dit begon met een doelpunt tegen, maar al snel wisten ze met een aanval een mooie gelijkmaker te maken. Hierna werd het doel nog een keer gevonden door de meiden.
Toen was het nog even volhouden onder de druk van de tegenstander. Maar met wat tactische wissels konden ze na een spannend einde een 2-1 overwinning vieren! Super goed gespeeld door de meiden, die elke wedstrijd groeien. En een extra pluim voor de keepster die weer heel wat ballen heeft gestopt.