Burgemeester Arends opent expositie bij Chris van Waes

Partnerbijdrage
V.l.n.r. Juwelier Chris van Waes, compagnon en echtgenoot Ed van Kester en Burgemeester Arends.
V.l.n.r. Juwelier Chris van Waes, compagnon en echtgenoot Ed van Kester en Burgemeester Arends. (Foto: Marcel de Hoog)

Donderdag 17 november 2022 opende Burgemeester Arends onder grote belangstelling de expositie met bijzondere sieraden bij Chris van Waes Juwelier Antiquair in Poeldijk.

Van Waes dankte de burgemeester voor de bedrijfsbezoeken, tijdens de Corona-periode. De mentale steun die Van Waes, en velen in het midden- en kleinbedrijf hebben ervaren was welkom en fijn. Ook dankte hij de burgemeester voor het adequate handelen na de laatste inbraak. De Gemeente Westland heeft alles in het werk gesteld om herhaling te voorkomen.

Van Waes sprak zijn trots uit dat het met zijn team is gelukt om een mooi en goed lopend juweliersbedrijf op te bouwen in Poeldijk. Of all places!.

In zijn toespraak prees de burgemeester de ondernemingslust van Van Waes, maar gaf ook aan dat juist dorpen als Poeldijk bij uitstek een goed vestigingspunt zijn voor bedrijven met een onderscheidend product en hoog serviceniveau. Hij wenste Van Waes veel succes in de komende jaren en vervolgens werd op die wens getoost.

Chris van Waes Juwelier Antiquair is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 in Poeldijk. De expositie is te zien van donderdag 17 november t/m zaterdag 3 december 2022. De showroom is geopend woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie: www.chrisvanwaes.nl, 0174 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl