Een gezonde leefstijl en positieve mindset met hulp van Healthstyle

Partnerbijdrage
Gio Lima werkt als zelfstandig personal coach onder de naam Healthstyle.
Gio Lima werkt als zelfstandig personal coach onder de naam Healthstyle. (Foto: PR)

Al sinds 2013 werk Gio Lima als zelfstandig personal coach onder de naam Healthstyle, maar sinds een maand twee is hij met dit eigen bedrijf gevestigd aan het Mackayplein in Maassluis. Vanuit hier hoopt Gio verder te kunnen groeien met Healthstyle. 

Iedereen start bij Healthstyle met een intakegesprek waarna Gio een plan van aanpak kan maken aan de hand van drie pijlers; training, voeding en mentale gesteldheid. “Bewegen, goed eten en positief denken zijn naar mijn idee de belangrijkste manieren om fitter te worden en beter in je vel te komen.” Gio is dus niet alleen een personal trainer, maar een echte lifestyle coach. Er wordt veel één-op-één getraind, maar het is ook mogelijk om een kleine groepen te trainen. “Dit is afhankelijk van de wensen, sommige mensen willen bijvoorbeeld met het gezin tegelijk trainen.”

Sportachtergrond

Gio heeft echt een sportachtergrond, dus het is niet vreemd dat hij in dit vak terecht is gekomen. “Ik heb zelf altijd gevoetbald en ben me later gaan verdiepen in het fitnessen. Ik ben intussen meer dan 15 jaar actief in de fitnessbranche.” 

Zijn vader was vroeger professioneel bodybuilder, dus het zit waarschijnlijk ook wel in zijn genen. “Daarnaast is mijn moeder echt mijn motivator geweest om deze richting op te gaan. Helaas is zij overleden toen ik 16 jaar oud was.”

Klantenkring

Healthstyle is er voor iedereen die graag aan de hand van de drie pijlers aan de slag gaat om fit(ter) te worden, af te vallen of gewoon lekker te willen sporten. “Mijn klantenkring is heel divers. De jongste is bijvoorbeeld 15 jaar. Hij is een BMX’er en ik help hem bij de voorbereiding op zijn wedstrijden. En de oudste is in de 70 jaar en hem help ik goed te blijven bewegen en gezond te leven. Daarnaast kletsen we regelmatig even onder het genot van een kopje koffie, dus ook een sociale aspect is hier belangrijk.”