Alle deelnemers van het 27e bedrijvenvolleybaltoernooi.
Alle deelnemers van het 27e bedrijvenvolleybaltoernooi. (Foto: PR)

Het was weer een geslaagd bedrijvenvolleybaltoernooi bij MVC in de Olympiahal op vrijdag 19 april.

Volleybalvereniging MVC organiseerde voor alle relaties en bedrijven in de omgeving van Maassluis al weer voor de 27e keer leuke en sportieve volleybaltoernooi. Dit jaar waren er 17 deelnemende teams; 5 gevorderden en 12 beginners. Hoofdsponsor Lely deed maar liefst met zeven teams mee.

In de Olympiahal ontspon zich een sportieve strijd. Hoewel het toernooi een recreatief karakter heeft, wilde iedereen toch de wedstrijden winnen. Enig fanatisme op de velden was wel waar te nemen. Maar vooral sportiviteit en waardering voor elkaar voerden de boventoon. Gelukkig had de EHBO het niet druk en waren er slechts twee kleine blessures. Na de diverse poulewedstrijden werden aan het eind van de avond de finales gespeeld. Bij de gevorderden ging de strijd in de halve finale tussen Hakuna Matata (3e) en High Tech (Lely, 2e). Gewoon Smashen van Café Pulp was echt de sterkste en won de finale van High Tech van Lely.

Bij de beginners werd er gestreden in twee poules. In de b-finale werd de derde plaats behaald door Pameijer, die Lentiz college met de vierde plaats achterliet. De finale werd gespeeld tussen Gemeente Maassluis 2 en The Interns van Lely. Na een spannende strijd trok Maassluis 2 aan het langste einde.

Na de wedstrijden werd door sportwethouder Denise Mulder de wisselbekers aan de winnende teams uitgereikt. De prijswinnaars werden getrakteerd op een luid applaus van de deelnemers en ontvingen alle deelnemers een schaal bittergarnituur van Eetcafé The Ollie’s.