Fietsbridgedrive kroegentocht Bridgeclub Andijk

Nieuws
De Fietsbridgedrive kroegentocht belooft weer een gezellige dag te worden.
De Fietsbridgedrive kroegentocht belooft weer een gezellige dag te worden. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - Bridgeclub BCA Andijk organiseert zondag 7 juli 2024 voor de derde keer een gezellige Fietsbridgedrive kroegentocht. De activiteit start en eindigt bij Dorpshuis Sarto in Andijk, waarbij er tussenin op zes andere locaties in de omgeving gespeeld wordt. Dit betekent 6 rondes van 4 spellen. De tocht is toegankelijk voor iedereen, wel of geen fietsfanaat, want de locaties liggen allemaal dicht bij elkaar. Voor diegenen die niet willen of kunnen fietsen, zijn alle locaties ook per auto bereikbaar.

Het programma

Deelnemers worden ontvangen om 10.30 uur bij Sarto met koffie en cake, waar ook het speelschema en routeboekje worden uitgereikt. Vervolgens gaat iedereen naar de eerste locatie waar om 11.30 uur wordt gestart met de eerste 4 spellen. Na de tweede ronde wordt er een goed verzorgde lunch aangeboden op de locatie waar je hebt gespeeld. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in Sarto, waarbij deelnemers een drankje en een warm en koud hapje krijgen aangeboden. 

Voor de eerste 10 paren zijn er mooie prijzen te winnen, daarna voor ieder vijftal een prijs en een poedelprijs. Er wordt in meerdere lijnen gespeeld, maar de uitslag is top integraal.

Aanmelden

Er kunnen maximaal 72 paren deelnemen en vol is vol. Je hoeft geen lid te zijn van B.C.A. voor deze fietsbridgedrive, maar de opgave is per bridgepaar. Aanmelden kan via de website van Bridgeclub Andijk. Ben je lid van de bond vermeld dan tevens je bondnummer. Bij aanmelding via de website kunnen deelnemers aangeven of ze een bevestigingsmail willen ontvangen. De aanmelding wordt pas definitief zodra het geld op de rekening van Bridgeclub Andijk is bijgeschreven. Vermeld bij de overboeking de naam van het bridgepaar.

De organisatie hoopt op een grote belangstelling en als het weer een beetje meezit, belooft het een fantastische dag te worden.