Bevrijdingswandeling voor jongeren in Medemblik

Nieuws
Vier de vrijheid met een groepswandeling in Medemblik!
Vier de vrijheid met een groepswandeling in Medemblik! (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Jongeren van West-Friesland (JWF) nodigt leeftijdsgenoten tussen 18 en 39 jaar uit om op zondag 5 mei de vrijheid te vieren met een bevrijdingswandeling in Medemblik. Deze wandeling biedt een gezellige gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, te genieten van boeiende gesprekken en meer te leren over de geschiedenis van Medemblik.

De wandeling vindt zondag 5 mei plaats. Deelnemers worden om 11.50 uur verwacht, de start is om 12.00 uur en het verwachte einde is om 14.00 uur. Deze bevrijdingswandeling wordt georganiseerd door Boke Dekker (zie ook https://b-oke.com) en kost 5 euro per persoon. Aanmelden is vereist en kan via de website van Jongeren van West-Friesland

Over Jongeren van West-Friesland

JWF is gericht op het verbinden, bekrachtigen en persoonlijk ontwikkelen van jongeren tussen de 18 en 39 jaar en het bieden van een veilige plek, waar jongeren zichzelf mogen zijn. JWF organiseert iedere maand activiteiten in West-Friesland en omgeving, waarbij plezier en diepgang voorop staan. Ook is er een online community.