V.V.W. verwelkomt nieuwe hoofdtrainer Dennis van der Leek

Nieuws
V.l.n.r. Frank Dekker, Dennis van der Leek, Freek Beers en Jerry Nugter. Onder het toeziend oog van V.V.W.-voorzitter Ed Meester op de achtergrond konden de contracten worden ondertekend.
V.l.n.r. Frank Dekker, Dennis van der Leek, Freek Beers en Jerry Nugter. Onder het toeziend oog van V.V.W.-voorzitter Ed Meester op de achtergrond konden de contracten worden ondertekend. (Foto: Dik Haakman)

WERVERSHOOF - Enkhuizer Dennis van der Leek wordt vanaf het volgende seizoen, 2024-2025, de nieuwe hoofdtrainer bij voetbalvereniging V.V.W. uit Wervershoof. De huidige hoofdtrainer, Milo Kuipers, heeft besloten te stoppen vanwege drukke werkzaamheden. 

De technische commissie van V.V.W. moest dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Na sollicitaties van diverse trainers kwam de commissie uit bij Van der Leek. Hij heeft na zijn voetbalcarrière voor het trainersvak gekozen. Eerst was hij vijf jaar hoofdtrainer bij West Frisia, vervolgens acht jaar bij Hollandia (twee jaar als trainer van onder 17-1, twee jaar als trainer van onder 19-1 en vier jaar als assistent-trainer van het eerste), een jaar als hoofdtrainer bij West Frisia, twee jaar als assistent-trainer bij Zouaven 1 en nu al twee jaar als trainer van onder 19-1 bij S.V. Enkhuizen. 

Maar Dennis staat er niet alleen voor in de selectie. Hij wordt geassisteerd door Freek Beers, die op zijn beurt weer ondersteund wordt door Chiel Meijer. Kortom, er is een wisseling van de wacht en hopelijk kunnen Dennis, Freek en Chiel goede resultaten behalen voor V.V.W.