Hoe creëer je de keuken die écht past bij jou?

Wonen
Creëer jouw unieke keuken: 5 tips op een rij.
Creëer jouw unieke keuken: 5 tips op een rij. (Foto: bruynzeel.nl)

Iedereen is anders. Dat begrijpen ze bij Bruynzeel Keukens maar al te goed. Daarom is elk keukenontwerp dat ze maken volledig op maat. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw keuken helemaal past bij jouw wensen en de rest van je interieur?

TIP 1: KIES VERSCHILLENDE STIJLEN

De landelijke keuken, de industriële keuken, de moderne keuken: net als op interieur gebied, zijn er op keukengebied verschillende stijlen beschikbaar. Ontdek dat je zelf kunt kiezen voor een mix van stijlen in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warme en landelijke houtlook keukendeur in combinatie met een stoere kastenwand in metaallook? De mogelijkheden zijn oneindig.

TIP 2: BEKEN 1 VAN DE 1950 UNIEKE KLEUREN

Een onderdeel van de keukenfabriek in Bergen op Zoom waar de Bruynzeel keukens dagelijks met veel aandacht en passie geproduceerd worden, is een eigen lakkerij. In deze lakkerij is het mogelijk om keukens in maar liefst 1.950 verschillende NCS kleuren te lakken.

TIP 3: COMBINEER VERSCHILLENDE MATERIALEN

Op elk type keukenkast van Bruynzeel Keukens passen verschillende keukendeuren. Wat dacht je van de combinatie gladde keukendeuren en keukendeuren met (rook)glas of een kader, de combinatie van kleur met hout of de combinatie van marmerlook met een neutrale zwarte of grijze tint. 

TIP 4: VERBIND KEUKEN MET WONEN

In welke ruimte komt jouw keuken straks te staan en als die in verbinding staat met de woonkamer, is het goed om te kijken of jouw keukenwensen matchen met de kleuren en materialen die terugkomen in de rest van het interieur.Dit kan al heel eenvoudig door het toevoegen van een aantal kleine keukenaccessoires die matchen met de kleuren en materialen in jouw woonkamer.

TIP 5: VISUALISEER MET EEN MOODBOARD

Dit kan met behulp van knippen en plakken, maar ook met de online Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens. In 10 simpele stappen creëer je een overzicht van al jouw keukenwensen. Helemaal handig is dat je jouw moodboard gemakkelijk kunt delen met je partner, familie, vrienden en zelfs met een adviseur in de winkel.

Kijk voor alle informatie op bruynzeel.nlof kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!