De keuze is reuze bij Theo Stet Meubelen

Huis
Hond Bella laat zich vaak zien in de winkel.
Hond Bella laat zich vaak zien in de winkel. (Foto: Theo Annes)

HEERHUGOWAARD - Wie de 6.000 vierkante meter grote showroom van Theo Stet Meubelen aan de Pascalstraat 16 in Heerhugowaard binnenstapt, kijkt zijn ogen uit. De uitgebreide collectie bankstellen, fauteuils, tafels, kasten en bijpassende accessoires biedt voor ieder wat wils. “Dat we zo’n breed en uitgebreid aanbod hebben, met een grote keus voor iedere doelgroep, is onze kracht”, vertelt directeur Wendy Stet, die ons met alle plezier rondleidt door de woonwinkel die al ruim vijftig jaar een begrip is in de regio.

Verbouwingsuitverkoop: profiteer nu van fikse kortingen

Theo zelf mag dan inmiddels tegen de tachtig lopen, hij is nog altijd elke dag te vinden in zijn meubelzaak. Trots ziet hij toe hoe de generaties na hem in zijn voetsporen treden. Theo Stet Meubelen is een warm familiebedrijf, waar je als klant eerlijk en vakkundig interieuradvies krijgt van vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Veel van hen lopen al jaren rond in het bedrijf. Dat geldt overigens ook voor Wendy’s hond Bella, die gezellig achter haar baasje aan hobbelt als ze aan het werk is. “We zijn momenteel bezig de winkel te verbouwen”, vertelt Wendy. “Op de eerste verdieping maken we in totaal 32 studio’s, waarin onze interieur- en woonstijlen optimaal tot hun recht komen. We hopen de verbouwing dit najaar te kunnen afronden.”

Hoogwaardige meubels

Of je nou gaat voor trendy, klassiek, landelijk of industrieel; met hoogwaardige meubels van merken als Richmond, Maxfurn en PTMD heeft Theo Stet Meubelen de nieuwste interieurtrends in huis. Maar ook op het gebied van relaxfauteuils en -banken van kwaliteitsmerken als Hukla is dit het juiste adres. “Een jong stel dat zijn huis volgens de laatste trends wil inrichten kan bij ons net zo goed slagen als een ouder koppel dat juist voor comfort en degelijkheid gaat”, aldus bedrijfsleider Bart Heming. Om plaats te maken voor de nieuwe collectie, strooit Theo Stet Meubelen momenteel met flinke kortingen. “Wil je ook profiteren van die lage prijzen, kom dan gauw langs!”

Gratis parkeren

Theo Stet Meubelen staat voor hoge service, uitstekende kwaliteit en vakkundig advies. Zeven dagen per week geopend. Te vinden aan de Pascalstraat 16 in Heerhugowaard. Gratis parkeren voor de deur. Uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Kijk ook eens op www.theostetmeubelen.nl.

Vlnr. Wendy, Theo en Bart van Theo Stet Meubelen.
In de woonstudio's komen de meubelen nóg beter tot hun recht.