Thuis werken: Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Huis
Hoe ziet jouw werkplek eruit?
Hoe ziet jouw werkplek eruit? (Foto: bron: vtwonen)

Thuiswerken: work@home. Het is voor velen een zeer bekend begrip geworden. Ook voor mij. Na aantal maanden thuis te hebben gewerkt en niet op de redactie, ben ik inmiddels ook ontzettend nieuwsgierig naar hoe anderen werken. Wat ik de voorbije maanden geleerd heb, is dat een aangename werkplek maar ook je omgeving enorm belangrijk is. 

Eerst werkte ik gewoon in de leefruimte, aan de eettafel, waar je stiekem al snel afgeleid wordt. Als de kinderen naar school zijn, dan kan ik me prima concentreren. Zodra iedereen binnendruppelt wordt het onrustig. We zitten middenin een verbouwing en dat maakt het nog uitdagender. Werken in een huiselijke sfeer heb ik altijd leuk gevonden en merk dat nu de grootste uitdaging is een evenwicht te vinden tussen wonen en werken. Heb jij je ritme en werkplek al gevonden? 

Thuiswerken kan je op allerlei verschillende manieren uitvoeren van een apart hoekje voor je laptop tot een serieuze home office. Hoe ziet jouw werkplek eruit? Stuur 1-3 foto’s naar de redactie (mijn work@home email). We zijn heel benieuwd naar jouw werkplek thuis! Lieve groet van de redactie, Simone.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!