Trend: Bohemian wonen

Huis
vtwonen Stijl Studio BOHEMIAN.
vtwonen Stijl Studio BOHEMIAN. (Foto: Eijerkamp)

Kenmerkend voor Bohemian zijn organische vormen en aardse materialen. Fellere kleuren maken nu plaats voor beige, Off-white en zwart. Een beetje Ibiza 2.0.

In deze stijl vind je een eclectische mix van organische vormen, aardse materialen, etnische prints en patronen uit verschillende windstreken van over de hele wereld. De natuurlijke materialen als linnen, zeegras, hout, touw en bamboe zorgen voor het (woon)eiland gevoel.Contrasterende donkerbruine (bruin is het nieuwe zwart!) elementen geven het Bohemianinterieur pit en zijn de verbindende factor in deze wereldse woonstijl.

IN JE ELEMENT

De vtwonenStijl Studio Bohemian vormt de royale elementenbank het kloppend hart van het interieur en is zo opgesteld dat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie, richting de eethoek of met zicht op de speelhoek. De (vaste) dubbele zit-en rugkussensgeven super comfort en een speels effect. Kies je eigen opstelling in diverse stof-en leersoorten!In deze studio uitgevoerd in een lichte maar supersterke stof die niet verkleurd in de zon. En kind-en huisdiervriendelijk is want vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. 

De exotische mix ontstaat door de houten budgetfauteuilmet linnen banden, te combineren met designfauteuilin lamswol (de trend van 2021!) met kleine, zachte en glanzende krulletjes.De XXL lage kast wordt gevormd door 2 TV dressoirs tegenelkaar te plaatsen waarbij het donkerbruine houtpatroon doorloopt in de fronten. Creëer hierop je eigen stilleven met lijsten, vazen en herinneringen van verre reizen.Ook in de 3 hoge kasten is lekker veel ruimte om op te bergen. Door het zwarte webbingvang je net een glimp op van de inhoud.

WOONTIP

Ook aan een ovale of ronde eettafel kun je voor een eetbankkiezen! De ronde eetbankmet opvallend Aztekdessin, vormt zich naar de grote ovale eettafelmaar stel je zelf samen in opstelling, vorm en stof. De mix van stoelen in bouclé stof en zwart rotan maken de uitheemse woonstijl compleet!

NATUURLIJK PALET

Een naturel kleurpalet met in de basis zandkleur Flexa Sandy Beach in combinatie met zacht 3D vliesbehang Siroc(376075) van Eijffinger via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

De deels linnen gordijnstof Oak(kleur 81) van De Ploeg past naadloos in de Bohemianwoonstijl. Dit inbetweengordijn is verkrijgbaar in 14 zachte kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling. Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Moodboard: Bohemian