Verlichtingtrend: Lichtpuntjes

Accessoires
vtwonen collectie verlichting: tafellamp Orion
vtwonen collectie verlichting: tafellamp Orion (Foto: vtwonen.nl)

Lichtpuntjes: je kunt er niet genoeg van hebben. Daarom heeft vtwonen een collectie verlichting waarmee je mooi kan uitlichten en sfeer creeeren; van verstelbare lampen voor de werkplek tot sfeerlicht om bij weg te lezen.

Tafellamp Orion

De Orion tafellamp van vtwonen is niet alleen heel handig, maar hij ziet er ook nog eens goed uit. Het metaal geeft hem zijn stoere look en is ook nog verstelbaar, zo kun jij hem precies laten schijnen waar jij het wilt. Hij is dimbaar en heeft een snoerlengte van 1,2 meter. Ook handig voor het maken van huiswerk. De afmetingen van Orion tafellamp zijn 50 x b 36 x d 22 cm. 

Hanglamp Titan

Hij heeft wel iets van zo’n wenslantaarn, met die zachte kap van katoen, maar dan in stevig zwart. Deze lamp heeft door zijn textiel lampenkap een relaxte look. Door z’n zachte gedempte licht is hanglamp Titan een meer dan welkome gast voor extra sfeer aan tafel. Ook als duo, of zelfs trio; hoe meer verschillende maten, hoe verrassender het effect.

Vloerlamp Jupiter

De jupiter vloerlamp van vtwonen verdient gegarandeerd een plekje in jouw interieur. Door zijn lange voet valt hij goed op in jouw kamer en zit je mooi in het licht. Hierdoor is hij perfect voor naast de bank of bij jouw favoriete leeshoekje.Goud is voorlopig nog een blijvertje, een basic ontwerp altijd mooi meegenomen. Dat – en het feit dat de organische vorm van de boog zo’n verzachtend effect heeft in elk interieur – maakt dat we vloerlamp Jupiter uit de verlichting collectie van vtwonen liefst vandaag nog een plek in huis geven.

Kijk voor meer inspiratie op www.shop.vtwonen.nl

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Vloerlamp Jupiter: goud is nog een blijvertje.
Hanglamp Titan: verras met verschillende maten