Ben jij op zoek naar werk en heb je extra hulp nodig?

Algemeen
 NHN Werkt Door kijkt samen met jou wat er nodig is om je weer zo snel als mogelijk aan werk te helpen.
NHN Werkt Door kijkt samen met jou wat er nodig is om je weer zo snel als mogelijk aan werk te helpen. (Foto: Shutterstock)

REGIO - In deze tijd helpen we je graag aan werk op een manier die aansluit bij wat jij echt nodig hebt: van begeleiding, onderwijs tot bemiddeling naar een andere of nieuwe baan. Wij zijn NHN Werkt Door.

NHN Werkt Door is een samenwerking tussen de gemeenten, UWV, FNV/CNV/VCP, Leerwerkloket NHN, SBB, WSP-NHN,VNO-NCW en het beroeps- en hoger onderwijs.  

Dienstverlening op maat

Mede door de coronacrisis verdwijnen banen, verschuiven werkzaamheden en ontstaat nieuw werk. Samen met alle partners werken we met een aanpak om werkloosheid te voorkomen of die zo kort mogelijk te laten duren. Er zijn veel werkkansen in diverse sectoren. We kijken samen met jou wat er nodig is om je weer zo snel als mogelijk aan werk te helpen; het liefst op een plek waar je voor langere tijd aan de slag kunt gaan. Waar nodig wordt om-, bij- of praktijkgerichte scholing ingezet. Deze dienstverlening wordt gefinancierd vanuit de overheid.  

Ben je zelfstandig ondernemer(zzp’er)?

Voor ons maakt het niet uit welke arbeidsvorm je hebt. Ook zzp’ers zijn van harte welkom. Heb je geen werk meer door de coronacrisis? Sluiten de diensten die je aanbiedt niet meer aan op de markt? We kijken wat er mogelijk is en wat bij je past. Op basis daarvan maken we samen een passend plan.  

Waar kun je terecht?

Kijk snel op nhnwerktdoor.nl voor meer informatie. Als je je gegevens achterlaat via het contactformulier op de site, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Dan staat het team van NHN Werkt Door voor jou klaar.