Kies voor marmoleum!

Wonen
Marmoleum vloeren van Forbo Flooring en vtwonen. (Beeld: Forbo)
Marmoleum vloeren van Forbo Flooring en vtwonen. (Beeld: Forbo)

De collectie marmoleumvloeren van Forbo Flooring en vtwonen zijn niet alleen stijlvol, maar hebben ook praktische voordelen. Maak je dus vooral geen zorgen als er een kop koffie of glas wijn omgaat…doekje erover en klaar! 

De vtwonen-collectie marmoleum van Forbo Flooring bestaat uit achttien prachtige linoleum vloeren met een rustige, aardse en moderne uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de look&feel van een gietvloer in fraaie grijs- en groentinten. Wist je trouwens dat deze marmoleum super duurzaam zijn? Ze worden namelijk volledig CO2-neutraal geproduceerd. Dat komt in vooral omdat de basis van de vloer goed, gezond en duurzaam is. Het wordt gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd en de relatie met toeleveranciers flink verduurzaamd. 

IJzersterk

De vloeren van Forbo zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen. Ze zijn ijzersterk, hebben een dikke toplaag en je krijgt maar liefst vijftien jaar garantie. Zo’n vloer gaat dus gewoon héél lang mee. Dol op warme voetjes? Deze vloeren zijn ideaal voor vloerverwarming! Marmoleum past ook nog eens bij veel verschillende soorten woonstijlen, van eigentijds tot klassiek. Het laat zich eindeloos combineren. 

Zien hoe zo’n vloer er in het echt uitziet? Bezoek dan de modelwoning in Assendelft. Op vtwonen.nl lees je meer over deze stijlstudio. Voor meer informatie kijk je op Marmoleum vtwonen collectie.