Leen speelgoed bij Speelotheek Castricum voor een milieuvriendelijke wereld

Algemeen
Wessel (3) is lekker aan het spelen met de Paw Patrol set van de speelotheek.
Wessel (3) is lekker aan het spelen met de Paw Patrol set van de speelotheek. (Foto: Speelotheek Castricum)

CASTRICUM - Spelende kinderen: daar worden ouders blij van en daar helpt Speelotheek Castricum graag bij. Natuurlijk gun je het je (klein)kind dat hij/zij speelt met zijn/haar helden. Nu is Paw Patrol erg populair bij peuters en kleuters. Vaak denk je wel als (groot)ouder: ‘Deze fase gaat ook wel weer voorbij en dan speelt hij of zij er niet meer mee’. En dat is zonder, want het speelgoed van een merk is vaak duur in de aanschaf en de verjaardag of Sinterklaas is nog lang niet in zicht. De speelotheek heeft de opossing: leen het speelgoed voor je (klein)kinderen. 

Zoals Wessel, hij is bijna vier en helemaal gek van Paw Patrol. Hij kent alle hondjes en figuren bij naam. Zijn ouders hebben de Paw Patrol-speelset van de Speelotheek voor hem geleend. Voor een klein bedrag hebben ze dat een paar weken in huis.

Wordt ook lid van Speelotheek Castricum

Het lidmaatschap van de Speelotheek is voor 2021 nog maar vijf euro en er is zoveel speelgoed dat je altijd slaagt om wat te lenen. Het is daarnaast ook een duurzame hulp in de strijd voor een milieuvriendelijkere wereld. Niet alleen voor jonge gezinnen is de Speelotheek handig, ook voor een oppas en voor opa’s en oma’s is speelgoed lenen leuk zodat ze hun (oppas/klein)kinderen kunnen verrassen met steeds weer ander speelgoed.

Nieuwsgierig geworden? Op de website staat informatie over het lidmaatschap. Speelotheek Castricum is elke zaterdag open van 11.00 tot 13.00 uur en is gevestigd in Geesterhage, Geesterduinweg 3 in Castricum.