Werkt de beste bibliotheekspecialist in Hoorn?

Algemeen
Milet Verberne is dit jaar een van de drie kanshebbers voor Beste Bibliotheekspecialist 2021.
Milet Verberne is dit jaar een van de drie kanshebbers voor Beste Bibliotheekspecialist 2021. Foto: aangeleverd

HOORN - Milet Verberne werkt als Marketing & Communicatie Specialist bij de Bibliotheek Hoorn. Zij is dit jaar een van de drie kanshebbers voor Beste Bibliotheekspecialist 2021. Van 2 tot 20 oktober kan iedereen op haar stemmen. 

Milet werkt inmiddels iets meer dan elf jaar met veel plezier bij de Bibliotheek Hoorn. De bibliotheekbranche is namelijk volop in beweging, dus ‘never a dull moment’. Milet over haar werk: “Mijn werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend: de ene dag ben ik bezig met klantenonderzoek of de waarde van de bibliotheek voor de stad, de andere dag regel ik een opening met pers en wethouder of verzin ik een ludieke campagne of een nieuw abonnement. Mijn allereerste marketingplan ging over van binnen naar buiten en het anders doen. Om vooral de bibliotheek ook buiten haar muren zichtbaar te laten zijn. Soms ook een beetje onverwacht.”

Trots

Paul Groot, directeur van de Bibliotheek Hoorn, is trots. “Als Milet als Beste Bibliotheekspecialist gekozen wordt, straalt dit af op onze bibliotheek en op onze mooie stad Hoorn. Er is ook zoveel om trots op te zijn, dat zie je in de videopresentatie die gemaakt is voor deze verkiezingen. Alle inwoners van Hoorn hebben de mogelijkheid om mee te stemmen om Milet te laten winnen. Dit kan via onze homepage, maar ook direct op https://bibliotheekblad.nl/verkiezing-beste-bibliotheek-van-nederland-2021-stem-mee..”

Afbeelding